esp
cat
dijous, març 2nd, 2017

Gran exposició del polifacètic artista Santiago Rusiñol No ratings yet.

MMBCN

Categoria:

El març del 2017, mes en què commemorem el setè aniversari de la inauguració del Museu del Modernisme de Barcelona, el volem dedicar a una gran exposició del polifacètic artista Santiago Rusiñol.

Per fer-ho hem comptat amb la tasca inestimable de la comissària Mercedes Palau-Ribes O’Callaghan, historiadora de l’Art i experta en la pintura de l’insigne pintor. Així mateix, l’exposició s’ha beneficiat de la contribució de dos assessors de primera línia: d’una banda, el P. Josep de C. Laplana, director i alma mater del fabulós i extraordinari Museu de Montserrat, l’aportació i col·laboració del qual no podem deixar de considerar, i d’altra banda, el doctor Francesc Fontbona, respectat historiador de l’art i excel·lentíssim en la seva àrea d’estudi.

Alhora, aportem a la col·lecció permanent obres significades dels artistes que s’exhibeixen al museu, tasca que realitzem any rere any. Afortunadament, la col·lecció de modernisme va creixent en qualitat; el nostre compromís amb els visitants assidus així ens ho demana i és una feina que ens plau fer.

La nostra aportació i dedicació al museu és total. Els nostres millors testimonis queden reflectits en el llibre de visites, on plasmen les seves opinions aquests visitants. Com a barcelonins ens sentim orgullosos de posar el nostre gra de sorra perquè la nostra ciutat sigui encara molt més universal del que ja és.

 

Brolladors de Casa Badés

 

Expressem el nostre agraïment més sincer a l’equip del museu, als col·laboradors i a la directora Gema Losa per la seva qualitat humana, la seva entrega i els seus coneixements, així com la seva lleialtat i compromís amb la bona marxa del museu; estem segurs que sense la seva tasca diària aquest projecte no seria viable.

Gràcies un cop més a tots els qui, amb les seves visites i opinions, han fet i fan possible aquesta bella aventura, contribuint al compliment d’un somni que mai no va ser somiat.

 

Fernando Pinós i Maria Guirao

Presidents del Museu del Modernisme de Barcelona

Please rate this


Santiago Rusiñol. Jardins d'Espanya

L’exposició proposa la reflexió i l’estudi de quatre blocs temàtics: l’àlbum Jardins d’Espanya, el simbolisme de l’aigua, la llum i l’arquitectura de jardins. El discurs se centra en el llenguatge utilitzat per Santiago Rusiñol per expressar els seus sentiments i el missatge que transmet a través d’aquests elements...

Llegir més